Ohita navigaatio

Tule meille töihin – Työpaikat

Tule meille töihin – Työpaikat

Pidätkö hampurilaisten valmistamisesta vähintäänkin yhtä paljon kuin niiden syömisestä? Oletko maun ja laadun suhteen tinkimätön? Tiedätkö, mitä hymy merkitsee asiakkaalle? Siinä tapauksessa haluamme sinut mukaan perustamaan ravintolaa, joka avataan Helsingin keskustaan maaliskuussa 2015!

Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja vaihtelevia, minkä lisäksi takaamme mukavat työkaverit ja herkulliset henkilökunnan ateriat. Arvostamme kokemusta ja koulutusta. Palvelemme mielellämme asiakkaan kielellä joten kielitaito on plussa.

Tartu haasteeseen ja lähetä vapaamuotoinen hakemus 15.1 mennessä osoitteeseen: info@friendsandbrgrs.com. Toimi pian, sillä työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Keitä olemme ja mistä tulemme

Friends & Brgrs on Suomen ensimmäinen ja ainoa fast casual -hampurilaisketju, jonka kunnianhimoisena tavoitteena on valmistaa maan parhaita hampurilaisia ja ranskalaisia. Ensimmäinen ravintolamme avattiin Pietarsaareen viime huhtikuussa, mutta ruokamme tunnetaan jo ympäri Suomea. Glorian Ruoka & Viini -lehti nimesi ravintolamme vuoden tulokkaaksi 2014.