Vastuullisuudesta
Kannamme vastuun ystävistämme – suomalaisesta luonnosta ja koko yhteisöstämme, asiakkaistamme ja työntekijöistämme. Näin toimimme vuonna 2023
Ympäristö
- Käytämme 95%:sti kotimaisia raaka-aineita.
- Kehitämme aktiivisesti keinoja hävikin vähentämiseen. Tavoitteenamme on pienentää sitä entisestään – 2000 kg vähemmän vuonna 2023 verrattuna vuoteen 2022.
- Kehitämme aktiivisesti energiatehokkuutta ja pyrimme energiansäästöön kaikissa ravintoloissamme.
- Emme käytä yksittäispakattuja esivalmisteita tai raaka-aineita, jokainen käyttämättä jätetty pakkaus säästää luontoa.
- Emme pakasta muuta kuin jäätelöä, joten vältämme sekä jäähdyttämiseen että sulattamiseen kuluvaa hukkaenergiaa.
- Käytämme ympäristöystävällisiä pakkausmateriaaleja.
Ruoan turvallisuus ja terveellisyys
- Valitsemme turvallisia kotimaisia raaka-aineita, joiden tuotanto on jäljitettävissä.
- Vältämme lisäaineiden käyttöä.
- Valmistamme kaiken tarjoilemamme ruoan paikan päällä itse.
Henkilökunta
- 97% henkilökunnasta suosittelisi meitä työnantajana ystävilleen.
- Takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan.
- Panostamme henkilökunnan viihtyvyyteen: taukotiloihin, henkilökuntaetuihin ja joustaviin vuorojärjestelyihin.
- Toimintamme on läpinäkyvää ja haluamme tarjota etenemismahdollisuuksia yrityksen sisällä.
Yhteisö
- Olemme tukeneet pitkäaikaissairaita lapsia ja heidän vanhempiaan auttavaa Projekt Liv -yhdistystä vuodesta 2015.
- Muistamme suomalaisia ruoantuottajia Tuottajapäivänä ilmaisilla aterioilla, viimeksi syyskuussa 2022 yhteensä 82 000 euron arvosta.
- Tuemme kotimaista ruoantuotantoa hankkimalla 95 % raaka-aineista kotimaisilta viljelijöiltä.
- Jaamme hävikkiruoan eteenpäin Pietarsaaren ja Turun ravintoloistamme.