Ohita navigaatio

Vastuullisuus

Vastuullisuudesta

Kannamme vastuun ystävistämme – suomalaisesta luonnosta ja koko yhteisöstämme, asiakkaistamme ja työntekijöistämme. Näin toimimme vuonna 2023

Ympäristö

  • Käytämme 95%:sti kotimaisia raaka-aineita.
  • Kehitämme aktiivisesti keinoja hävikin vähentämiseen. Tavoitteenamme on pienentää sitä entisestään – 2000 kg vähemmän vuonna 2023 verrattuna vuoteen 2022.
  • Kehitämme aktiivisesti energiatehokkuutta ja pyrimme energiansäästöön kaikissa ravintoloissamme.
  • Emme käytä yksittäispakattuja esivalmisteita tai raaka-aineita, jokainen käyttämättä jätetty pakkaus säästää luontoa.
  • Emme pakasta muuta kuin jäätelöä, joten vältämme sekä jäähdyttämiseen että sulattamiseen kuluvaa hukkaenergiaa.
  • Käytämme ympäristöystävällisiä pakkausmateriaaleja.

Ruoan turvallisuus ja terveellisyys

  • Valitsemme turvallisia kotimaisia raaka-aineita, joiden tuotanto on jäljitettävissä.
  • Vältämme lisäaineiden käyttöä.
  • Valmistamme kaiken tarjoilemamme ruoan paikan päällä itse.

Henkilökunta

  • 97% henkilökunnasta suosittelisi meitä työnantajana ystävilleen.
  • Takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan.
  • Panostamme henkilökunnan viihtyvyyteen: taukotiloihin, henkilökuntaetuihin ja joustaviin vuorojärjestelyihin.
  • Toimintamme on läpinäkyvää ja haluamme tarjota etenemismahdollisuuksia yrityksen sisällä.

Yhteisö

  • Olemme tukeneet pitkäaikaissairaita lapsia ja heidän vanhempiaan auttavaa Projekt Liv -yhdistystä vuodesta 2015.
  • Muistamme suomalaisia ruoantuottajia Tuottajapäivänä ilmaisilla aterioilla, viimeksi syyskuussa 2022 yhteensä 82 000 euron arvosta.
  • Tuemme kotimaista ruoantuotantoa hankkimalla 95 % raaka-aineista kotimaisilta viljelijöiltä.
  • Jaamme hävikkiruoan eteenpäin Pietarsaaren ja Turun ravintoloistamme.