Ohita navigaatio

Oulun Friends & Brgrsilla vilkas avauspäivä

Oulun Friends & Brgrsilla vilkas avauspäivä

Fresh casual -hampurilaisketju Friends & Brgrs avasi neljännen ravintolansa eilen Oulun keskustaan. Avauspäivä oli erittäin vilkas, ja ravintola oli täynnä ovien avautumisesta sulkemisaikaan asti.

Friends & Brgrs sai lämpimän vastaanoton eilen Oulussa, kun uusi ravintola avattiin uudessa Kauppakeskus Valkeassa. “Asiakkaat olivat erittäin tyytyväisiä meidän hampurilaisiimme ja Fresh Fries -ranskalaisiimme. Meillä oli paljon asiakkaita, mutta odotusajat pysyivät kohtuullisina koko päivän. Avausvaiheessa ravintolaa pyörittävät kokeneet työntekijät, jotka samalla perehdyttävät uusia”, sanoo Friends & Brgrsin liiketoiminta- ja tuotekehityspäällikkö Saul Mäenpää.

Oulun ravintola on ketjun ensimmäinen ostoskeskuksessa sijaitseva ravintola. “Kauppakeskus Valkea tarjoaa uudenlaiset, jännittävät tilat. Ravintola on kolmannessa kerroksessa, ja ravintolasali on osittain kauppakäytävän yli kulkevalla sillalla”, kertoo Friends & Brgrsin uusista ravintoloista vastaava Kaj Fagerholm.

Oulun ravintolassa on noin 60 istumapaikkaa ja se työllistää 25 henkilöä.

Oulun konsepti on sama kuin muissa Friends & Brgrs -ravintoloissa. Friends & Brgrs käyttää hampurilaisissaan tuoretta kotimaista lihaa, joka jauhetaan ravintolan keittiössä ja muotoillaan käsin pihveiksi. Ketjun oman tuotekehityksen tulosta olevat “triple-cooked” ranskalaiset valmistetaan kotimaisista perunoista niin ikään alusta loppuun ravintolassa. Jopa hampurilaissämpylät paistetaan ravintolan omassa leipomossa.

Mikä ihmeen fresh casual?

Fresh casual sijoittuu pikaruokaravintolan (fast food) ja perinteisemmän ruokaravintolan
(casual dining) välimaastoon. Ravintolassa ei ole pöytiintarjoilua, mutta se erottuu perinteisisistä pikaruokaravintoloista sillä, että erityisesti viihtyisyyteen ja laadukkaaseen ruokaan on panostettu. Erotuksena Fast casualiin, Fresh casual -konseptissa suositaan tuoreita korkealaatuisia raaka-aineita ja lisäksi menun luomisesta vastaa joko keittiömestari tai kulinaristinen tiimi. Fresh casual on nopeasti kasvava trendi monissa maissa, esim. USA:ssa.

Friends & Brgrs -faktaa:

  • Tällä hetkellä 4 ravintolaa: Pietarsaari (2014), Helsinki (2015), Tampere (2016) ja Oulu (2016).
  • Työllistää noin 80 henkilöä.
  • Perustettu Pietarsaaressa vuonna 2014.
  • Ketjun omistaa 6 hampurilaisiin intohimoisesti suhtautuvaa kaverusta.

Friends & Brgrsin ideologia

Ruokamme on kovan työn tulos, jossa kuvastuu intohimo hyvään makuun ja ennen kaikkea aito rakkaus hampurilaisia kohtaan. Käytämme vain tuoreita raaka-aineita, mielellään paikallisilta tuottajilta ja vältämme lisäaineiden käyttöä niin pitkälle kuin mahdollista. Valmistamme annokset alusta loppuun omassa keittiössämme ja tarjoilemme ne hymyn kera. Aivan kuten tarjoilisimme ystävillemmekin.

Hyvää ruokahalua!
Sebastian, Rasmus, Kaj, Saul, Ole, Peter

Lisätietoja:
Friends & Brgrs Oy Ab
Peter Fagerholm, 050 5533 665
Saul Mäenpää, 044 340 3755
Kaj Fagerholm, 044 4494 200

Be our friend:

https://www.facebook.com/friendsandbrgrs

www.friendsandbrgrs.fi