Ohita navigaatio

Nopeasti kasvava Friends & Brgrs vahvistaa organisaatiotaan

Nopeasti kasvava Friends & Brgrs vahvistaa organisaatiotaan

Fresh casual hampurilaisketju Friends & Brgrs:n uutena toimitusjohtajana on aloittanut Peter Fagerholm. Viimeksi Snellman Lihanjalostuksen kaupallisena johtajana toimineella Fagerholmilla on pitkä kokemus elintarviketeollisuudesta. Friends & Brgrs:n aikaisempi toimitusjohtaja Kaj Fagerholm vastaa jatkossa uusien ravintoloiden perustamisesta ja taloudesta sekä toimii hallituksen puheenjohtajana. Yrityksen operatiiviseksi johtajaksi on nimitetty Saul Mäenpää, joka vastaa myös kehityshankkeista. Kaikki kolme lukeutuvat myös yrityksen omistajiin yhdessä Rasmus Östmanin, Sebastian Östmanin ja Ole Snellmanin kanssa. Uusi organisaatio astui voimaan 1. helmikuuta.

Lisätietoja:

Peter Fagerholm
050 553 3665

Kaj Fagerholm
044 449 4200

Saul Mäenpää
044 340 3755

Friends & Brgrs -faktaa:

  • Tällä hetkellä 2 ravintolaa, 1 Pietarsaaressa (2014) ja 1 i Helsingissä (2015). Seuraavat ravintolat aukeavat helmikuun lopussa Tampereella (2016) ja huhtikuussa Oulussa (2016).
  • Työllistää tällä hetkellä n. 40 henkeä.
  • Perustettu Pietarsaaressa 2014.
  • Omistajina 6 hampurilaisiin intohimoisesti suhtautuvaa kaverusta.

Mikä ihmeen fresh casual?

Fresh casual sijoittuu pikaruokaravintolan (fast food) sekä perinteisemmän ruokaravintolan

(casual dining) välimaastoon. Ravintolassa ei ole pöytiintarjoilua, mutta se erottuu perinteisisistä pikaruokaravintoloista sillä, että erityisesti viihtyisyyteen ja laadukkaaseen ruokaan on panostettu. Erotuksena Fast casualiin, Fresh casual -konseptissa suositaan tuoreita korkealaatuisia raaka-aineita ja lisäksi menun luomisesta vastaa joko keittiömestari tai kulinaristinen tiimi. Fresh casual on nopeasti kasvava trendi monissa maissa, kuten USA:ssa.

Friends & Brgrs ideologia

Ruokamme on kovan työn tulos, jossa kuvastuu intohimo hyvään makuun ja ennen kaikkea aito rakkaus hampurilaisia kohtaan. Käytämme vain tuoreita raaka-aineita, mielellään paikallisilta tuottajilta ja vältämme lisäaineiden käyttöä niin pitkälle kuin mahdollista. Valmistamme annokset alusta loppuun omassa keittiössämme ja tarjoilemme ne hymyn kera. Aivan kuten tarjoilisimme ystävillemmekin.