Ohita navigaatio

Kiitos upeasta vastaanotosta, Helsinki!

Kiitos upeasta vastaanotosta, Helsinki!

Reilu kuukausi takaperin eli 15.4 valkeni kauan odotettu aamu. Laajamittainen remontti oli saatu päätökseensä ja uusi Helsingin ravintolamme oli avaamista vaille valmis! Odotukset avajaisten suhteen olivat varovaisen optimistiset, emmekä osanneet arvata, kuinka upea vastaanotto meille oli luvassa. Jo varttia ennen avajaisia ravintolan edustalle oli kerääntynyt jonoksi saakka innokkaita hampurilaisten ystäviä. Kurkkaa tästä tunnelmia avajaisista:

Ensimmäisten viikkojen ajan meillä riitti ruuhkaa aamusta iltaan. Valtaisa asiakasryntäys yhdistettynä uuteen ravintolaan ja aloittelevaan henkilökuntaan venytti odotusajat kipurajalle asti. Nyt odotusaikoja on saatu lyhennettyä merkittävästi, mutta emme pysty koskaan kilpailemaan nopeudessa perinteisten pikaruokaloiden kanssa. Meillä ruoka valmistetaan aina tilauksesta, minkä takia hampurilaisateriaa joutuu nopeimmillaankin odottamaan 8–12 minuuttia. Jos jonossa on paljon ihmisiä, odotusaika pitenee. Uskomme kuitenkin, että kunhan Helsingissä päästään kunnolla vauhtiin, odotusaikaa saadaan kirittyä vielä hieman lyhyemmäksi.

Ravintolan toiminta saadaan yleensä rullaamaan suunniteltuun tapaan 10–12 viikon kuluttua avajaisista. Olemme erittäin tyytyväisiä, kuinka nopeasti toinen ravintolamme on kehittynyt. Nyt eletään nimittäin vasta ravintolamme kuudetta viikkoa.

Onnistuneista avajaisista on kiittäminen eritoten fantastista henkilökuntaamme. Työskentely ravintolassa on hauskaa mutta vaativaa: tahti on kova ja työ hyvin fyysistä. Kun kyseessä on uusi ravintola, homma käy tavallistakin haastavammaksi. Työtä tehdään jatkuvassa kiireessä, minkä vuoksi on tärkeää pysyä rauhallisena ja tehdä pienetkin asiat huolella. Ensimmäiset viikot olivat hektisiä, mutta onneksi ravintolaan on löydetty töihin kertakaikkisen kylmäpäinen huippujengi.

Haluamme kiittää kaikkia ruokailijoita rakentavasta palautteesta ja kärsivällisyydestä. Palautetta on tullut aivan huikea määrä: Facebookissa, sähköpostitse ja paikan päällä ravintolassa. Joukkoon on mahtunut sekä kehuja että kritiikkiä. Moni on muistanut meitä vinkeillä ja toivottanut onnea matkallemme. Olette jakaneet upeita kuvia Instagramissa ja blogeissa. Suuri kiitos teille kaikille.

Seuraavaksi jatkamme töiden paiskimista, tavoitteenamme oppia ja kehittyä vielä entisestään. Lähiaikoina Helsingin ravintolan ruokalistalle saapuu suositut lisätäytteet, sinihomejuusto ja pekoni. Myös uusien burgereiden kehitystyö paahtaa täyttä vauhtia eteenpäin. Mutta siitä lisää myöhemmin 😉