Ohita navigaatio

Katsaus kuluneeseen vuoteen – Ravintola Pietarsaari

Katsaus kuluneeseen vuoteen – Ravintola Pietarsaari

Tätä kirjoittaessa on kulunut 251 päivää siitä, kun avattiin ensimmäinen Friends & Brgrs -ravintola Pietarsaareen. Vuosi on ollut tapahtumarikas ja siihen on kuulunut sekä myötä- että vastamäkiä. Esimerkiksi ranskalaiset perunat ovat olleet yksi suurimmista haasteistamme: joko ongelmana on ollut väri, maku tai koostumus. Nyt tiedämme mitkä perunalajikkeet sopivat parhaiten kuhunkin vuodenaikaan ja olemme myös löytäneet menetelmän, jolla saamme valmistettua hyviä ja rapeita ranskalaisia.

Parempiin muistoihin kuuluvat kaikki kannustavat ja rakentavat palautteet joita olemme saaneet asiakkailtamme sekä se, että Glorian Ruoka & Viini -lehti valitsi meidät vuoden tulokkaaksi. Syksyllä meillä oli myös Pietarsaaren ravintolassa tupa täynnä pari kertaa kun tarjosimme ilmaisia ranskalaisia.

Haluamme kiittää henkilökuntaamme, yhteistyökumppaneitamme ja asiakkaitamme kuluneesta vuodesta. Erityisen iso kiitos kuuluu kaikille teille, jotka olette antaneet meille vinkkejä ja palautetta, kertoneet meistä ystävillenne ja jääneet kanta-asiakkaiksemme. Uskollisuutenne on korvaamatonta.

Tuleva vuosi tuo mukanaan monia jännittäviä asioita; ehkä suurin näistä on uusi Helsingin ravintola, jonka avaamme keväällä 2015. Kilpailua on paljon, mutta olemme vakuuttuneita siitä että hyvät, alusta pitäen itse valmistetut burgerit löytävät paikkansa myös Helsingissä. Ensi vuonna jatkamme myös tuotekehitystä. Muun muassa Veggie Burgereidemme resepti muuttuu vuoden alussa ja otamme myös hot dogit ruokalistalle.

Vuoden aikana olemme ottaneet ensimmäiset askeleet matkalla, josta tulee toivottavasti pitkä ja antoisa. Kiitos, että olette olleet seuranamme ja auttaneet ravintolan kehittämisessä. Lupaamme, että pidämme teidät ajan tasalla matkan varrella.

Toivomme teille kaikille oikein hyvää ja menestyksekästä uutta vuotta!

Friend & Brgrs-tiimi