Ohita navigaatio

Jonoa syntyi kun Friends & Brgrs avasi Kööpenhaminassa

Jonoa syntyi kun Friends & Brgrs avasi Kööpenhaminassa

Friends & Brgrs sai lämpimän vastaanoton kun ketju avasi ensimmäisen kansainvälisen ravintolansa Kööpenhaminassa keskiviikkona 27.7.

Jo ennen avajaispäivää keskusteltiin Tanskassa Friends & Brgrsista, myös tanskan tv oli paikalla keskiviikkona. Puoli tuntia ennen ovien avaamista oli ravintolan ulkopuolelle muodostunut jono . ”Olemme erittäin tyytyväisiä avajaisiin. Tiesimme, että täällä pidetään burgereista, mutta olimme yllättyneitä lämpimästä vastaanotosta,” kertoo tj Peter Fagerholm. Ravintola sijaitsee Strøgetillä, vilkkaalla ostoskadulla, keskellä Kööpenhaminaa. ”Meille on tärkeää keskeinen sijainti, joka on myös eräs niistä syistä, joiden vuoksi valitsimme Kööpenhaminan.”

Uusi ravintola on yrityksen tähänastisista investoinneista suurin. Huoneisto on peruskorjattu perustusta myöten pohjanmaalaisten yritysten avulla. ”Meillä on ollut työntekijöitä Suomesta parin viikon ajan. Heidän ansiostaan olemme voineet avata näinkin lyhyellä varoitusajalla,” selittää operatiivinen päällikkö Saul Mäenpää. Kööpenhaminassa on paikalla myös Suomessa sijaitsevien ravintoloiden kokenutta henkilökuntaa. ”Menee parisen viikkoa treenata uutta henkilökuntaa ja opettaa heille työskentelytapamme.”

Myös Kööpenhaminassa on tavoitteena käyttää niin paikallisia raaka aineita kuin mahdollista. Leipä leivotaan ravintolassa ja liha tulee tanskalaisesta Grambogårdista. Toistaiseksi käytetään suomalaista Jukolan Juustoa, koska se on valmistettu erityisesti Friends & Brgrsia varten, ilman lisäaineita.

Kööpenhaminan ravintola on ketjun viides, ja ensimmäinen Suomen ulkopuolella. Ravintolalla on noin 100 istumapaikkaa ja kolmisenkymmentä osa­ ja kokopäiväistä työntekijää.

Julkaisuvapaat kuvat:
https://drive.google.com/folderviewid=0B5bo355LBzxPR1JpanNhcTlKLUU&usp=sharing

Lisätietoa:
Peter Fagerholm, toimitusjohtaja
+358 (0)50 553 3665
peter.fagerholm@friendsandbrgrs.com

Saul Mäenpää, operatiivinen johtaja
+358 (0)44 340 3755
saul.maenpaa@friendsandbrgrs.com