On kulunut neljä vuotta siitä, kun avasimme ensimmäisen ravintolan Pietarsaaressa. Jo alusta alkaen tavoitteenamme oli E-koodien (lisäaineiden) välttäminen ruoassamme. Nyt olemme melkein maalissa. Hampurilaiset ja ranskalaiset sekä dippikastikkeet ovat jo kauan olleet täysin lisäaineettomia. Meillä on vain yksi ainoa poikkeus ja se on pekoni. Käytämme tavallista kotimaista pekonia, mikä tarkoittaa sitä, että myös meidän käyttämässämme pekonissa on nitriittiä ja askorbiinihappoa. Etsimme siihenkin ratkaisua.
Miksi teemme näin kovaa työtä lisäaineiden välttämiseksi? Kyse on luonnollisuudesta ja mausta. Mielestämme luonnollinen ruoka maistuu aina parhaalta. Me emme tarvitse raaka-aineita, joissa on pitkä säilyvyysaika ja lisäaineita, koska käytämme vain tuoreita raaka-aineita.
Missionamme on tehdä parhaat burgerit ja ranskanperunat – kuin tekisimme ne ystävillemme. Haluamme tarjota luonnollista ruokaa sinulle.
Peter, toimitusjohtaja