Ohita navigaatio

Hampurilaisravintola Friends & Brgrs on vuoden tulokas 2014

Hampurilaisravintola Friends & Brgrs on vuoden tulokas 2014

Glorian ruoka & viini on valinnut pietarsaarelaisen hampurilaisravintolan Friends & Brgrsin vuoden 2014 tulokkaaksi. Vuoden ruokailmiöiden valintaan osallistui toistakymmentä lehdentekijää ja ruoka-alan ammattilaista.

Friends & Brgrsia kiiteltiin erityisesti uudenlaisen konseptin luomisesta, jossa yhdistyvät kansainvälinen korkea laatu ja pikaruoan helppous. Konsepti huomioi taloutemme hankalat ajat, tarjoten kuluttajille mahdollisuuden hyvään ruokaan kohtuulliseen hintaan.

Tuomaristo kehui myös yrityksen vastuullisuutta ja paikallisten raaka-aineiden käyttöä aina kun mahdollista. Tuomariston mukaan ravintolan miljöö, logot ja tarjoilutapa on hiottu kilpailemaan kansainvälisten ketjujen kanssa. Hampurilaisravintola Friends & Brgrs on myös osoitus siitä, etteivät innovaatiot synny vain suurissa kaupungeissa.

Vuoden parhaat 2014 -koosteen tuotti ruoka- ja ravintolatoimittaja Outi Väisänen. Friends & Brgrs -tekstin kirjoitti ruokatoimittaja Katja Nordlund, ja hän kuvaa ravintolakokemustaan seuraavasti:

”Olin kuullut kehuja pietarsaarelaisesta hampurilaisbaarista ja kun kesälomalla osuin kaupunkiin, päätin katsastaa paikan. Olimme liikkeellä kolmen perheen voimin, joten koemaistajia riitti. Kaikki pitivät burgereita poikkeuksellisen mehukkaina. Paljon matkustellut teini-ikäinen nosti makukokemuksen Lontoon Meatliquorin ja New Yorkin Shake Shackin rinnalle. Ja se on paljon se!”

Lisätietoja Friends & Brgrsista:

Rasmus Östman | Co-founder & Partner
Phone. +358 40-742 9523 | rasmus.ostman@genero.fi

Be our friend: www.facebook.com/friendsandbrgrs