Ohita navigaatio

Friends & Brgrsin hampurilaiset suuntaavat Tukholmaan – Skandinavian kuumimpaan hampurilaiskaupunkiin

Friends & Brgrsin hampurilaiset suuntaavat Tukholmaan – Skandinavian kuumimpaan hampurilaiskaupunkiin

Fast casual -hampurilaisketju Friends & Brgrs on allekirjoittanut sopimuksen ruotsalaisen konsulttiyhtiö DeLizan kanssa. Yhteistyön tavoitteena on löytää ketjulle sopivat tilat Tukholmasta sekä solmia mahdollinen vuokrasopimus vuoden loppuun mennessä.

Friend & Brgrsin perustajiin lukeutuva yrittäjä Kaj Fagerholm kertoo, että hampurilaiset ovat nyt kovassa nosteessa ja fast casual on monissa maissa kasvava trendi: “Ravintola on otettu vastaan erittäin positiivisesti. Asiakkailta saatu palaute kannustaa meitä jatkamaan”, hän kertoo.

Ei ole sattumaa, että hampurilaisketju suuntaa juuri Tukholmaan. Fagerholmin kollegan, ravintolan perustajajäsenen Saul Mäenpään mukaan hampurilaiset ovat olleet Tukholmassa jo kauan suosittuja. Kukoistava hampurilaiskulttuuri onkin synnyttänyt kaupunkiin monia hyviä hampurilaispaikkoja.

“Uskomme kuitenkin, että Tukholmassa on meille vielä tilaa ja että ruotsalaiset arvostavat hampurilaisfilosofiaamme”, tuumaa Mäenpää. “Panostamme raaka-aineiden laatuun ja hyvään ruokaan. Olemme yksi harvoista ravintoloista, jotka tarjoavat tuoreista perunoista valmistettuja, lisäaineettomia Triple cooked -ranskalaisia”.

Myös Helsingin Friends & Brgrs -ravintola etenee suunnitellun aikataulun mukaisesti. Huhtikuun alussa avattava ravintola sijaitsee keskustan sykkeessä, osoitteessa Mikonkatu 8. Tällä hetkellä tiloihin tehdään täydellistä peruskorjausta.

Helsingin ravintolan avaaminen ja Friends & Brgrsin laadukkaat hampurilaiset ovat herättäneet paljon kiinnostusta eri puolilla Suomea. “Olemme saaneet joitakin mielenkiintoisia tarjouksia, mutta tällä hetkellä keskitymme Helsinkiin”, Saul Mäenpää kertoo.

Friends & Brgrs – Kaiken keskiössä mahtavat hampurilaiset

Meillä on vain yksi tavoite: haluamme valmistaa mahtavia burgereita. Burgereita, joita maistelisimme mieluusti itsekin ystäviemme seurassa. Tämän vuoksi kiersimme ympäri maailmaa, etsien inspiraatiota ja hienoja makuja, sekä vietimme tunteja keittiössämme testaamassa reseptejämme. Näin ruoassamme yhdistyy pitkäjänteinen kehitystyö ja aito intohimo hampurilaisia kohtaan.

Maukkaiden hampurilaisten salaisuus piilee laadukkaissa raaka-aineissa. Siksi olemme hyvin valikoivia tuottajiemme suhteen. Hankimme tuoreet raaka-aineemme mieluiten paikallisilta tuottajilta ja lisäaineettomina aina kun mahdollista.

Ruokamme valmistetaan itse omassa keittiössämme ja se tarjoillaan aina hymyn kera. Aivan kuten tarjoilisimme ystävillemmekin.
Hyvää ruokahalua!

Mikä ihmeen fast casual -hampurilaisravintola?

Fast casual sijoittuu pikaruokaravintolan (fast food) sekä perinteisemmän ruokaravintolan (casual dining) välimaastoon. Ravintolassa ei ole pöytiintarjoilua, mutta se erottuu perinteisisistä pikaruokaravintoloista sillä, että erityisesti viihtyisyyteen ja laadukkaaseen ruokaan on panostettu. Fast casual on nopeasti kasvava trendi monissa maissa, kuten USA:ssa.

Lisätietoja:

Friends & Burgers Oy Ab
Asematie 5,68600 Pietarsaari

Saul Mäenpää p. +358 44 340 3755
Kaj Fagerholm p. +358 44 449 4200

Tutustu tarkemmin osoitteessa:

https://friendsandbrgrs.com/
https://www.facebook.com/friendsandbrgrs
http://instagram.com/friendsandbrgrs
https://twitter.com/FriendsnBrgrs