Ohita navigaatio

Friends & Brgrs täyttää viisi vuotta

Friends & Brgrs täyttää viisi vuotta

Viisi vuotta sitten avasimme ensimmäisen ravintolamme Pietarsaareen. Tämän jälkeen on tapahtunut paljon. Teidän avullanne Friends & Brgrsistä on tullut Suomen suosituin fresh casual ravintolaketju.

Olemme oppineet, että mahtavien hampurilaisten tekeminen vaatii paljon työtä. Usein se myös tarkoittaa sitä, että joutuu tekemään asioita itse.

Halusimme tarjota vastaleivottuja sämpylöitä päivittäin. Useimmat leipomot eivät ole avoinna seitsemänä päivänä viikossa, joten rakensimme omat leipomot kaikkiin ravintoloihimme.

Halusimme tarjota pihvejä, jotka ovat jauhettu tuoreesta suomalaisen naudan tarkoin valikoiduista paloista. Meillä oli kuitenkin ongelmia hankkia sitä tarpeeksi suurissa määrissä, joten ostimme oikeanlaiset tarvikkeet ja aloimme jauhaa lihaa itse.

Halusimme tuoreesta perunasta tehtyjä rapeita ja maukkaita ranskalaisia. Suurin osa toimittajista pystyivät vain tarjoamaan lisäaineellisia pakastettuja ranskalaisia, joita ei ollut keitetty kolmea kertaa. Joten vietimme kirjaimellisesti satoja tunteja oppien oikeanlaisten ranskalaisten valmistamista.

Halusimme tarjota herkullisia ja suussasulavia pirtelöitä, jotka ovat valmistettu hyvistä lisäaineettomista raaka-aineista. Päätimme siis alkaa valmistaa omaa jäätelöä keittiössämme.

Näiden päätösten tekeminen ei ole ollut helppoa, mutta meidän päämäärä on aina ollut parhaiden valmistustapojen löytäminen, ei helppojen.

Me lupaamme jatkaa vaikeiden valintojen tekemistä, samalla kun jatkamme uusien tapojen etsimistä, jotta voimme valmistaa entistä parempia hampurilaisia.

Jos luet tätä, haluamme kiittää sinua! Kiitos, että olet seurannut meidän matkaamme tähän asti. Toivomme sinun viihtyvän seurassamme ainakin seuraavat viisi vuotta.

Sebastian, Rasmus, Kaj, Saul, Ole, Peter