Ohita navigaatio

Friends & Brgrs -ravintola Helsingin keskustaan keväällä 2015

Friends & Brgrs -ravintola Helsingin keskustaan keväällä 2015

Fast casual -ravintola Friends & Brgrs on löytänyt tilat Helsingin keskustasta. Alustavan aikataulun mukaan ravintola avaa ovensa Helsingissä maalis-huhtikuussa 2015.

Uusi Friends & Brgrs -ravintola avataan Mikonkadun ja Ateneuminkulmassa sijaitsevaan kiinteistöön, jonka tiloissa toimii tällä hetkellä pizzaravintola RAX. Ravintolatilojen etsinnät aloitettiin viime kesänä, jolloin hampurilaisten ystävät saivat ehdottaa sopivaa paikkaa sosiaalisissa medioissa. Lopullisen tilavalinnan perusteena oli ravintolan keskeinen sijainti Helsingin keskustan sykkeessä.

Tila remontoidaan alkuvuodesta perusteellisesti, Friends & Brgrs -ravintoloiden konseptia mukaillen. Helsingin ravintolaan tulee n. 80 asiakaspaikkaa ja se työllistää n. 10 henkilöä.

Friends & Brgrs -ravintola Helsinki

Meillä on vain yksi tavoite: haluamme valmistaa mahtavia burgereita. Burgereita, joita maistelisimme mieluusti itsekin ystäviemme seurassa. Tämän vuoksi kiersimme ympäri maailmaa, etsien inspiraatiota ja hienoja makuja, sekä vietimme tunteja keittiössämme testaamassa reseptejämme. Näin ruoassamme yhdistyy pitkäjänteinen kehitystyö ja aito intohimo hampurilaisia kohtaan.

Maukkaiden hampurilaisten salaisuus piilee laadukkaissa raaka-aineissa. Siksi olemme hyvin valikoivia tuottajiemme suhteen. Hankimme tuoreet raaka-aineemme mieluiten paikallisilta tuottajilta ja lisäaineettomina aina kun mahdollista.

Ruokamme valmistetaan itse omassa keittiössämme ja se tarjoillaan aina hymyn kera. Aivan kuten tarjoilisimme ystävillemmekin.

Hyvää ruokahalua!

Sebastian, Rasmus, Jonatan, Kaj, Saul, Ole ja Peter

Mikä ihmeen fast casual -ravintola?

Fast casual sijoittuu pikaruokaravintolan (fast food) sekä perinteisemmän ruokaravintolan (casual dining) välimaastoon. Ravintolassa ei ole pöytiintarjoilua, mutta se erottuu perinteisisistä pikaruokaravintoloista sillä, että erityisesti viihtyisyyteen ja laadukkaaseen ruokaan on panostettu. Fast casual on nopeasti kasvava trendi monissa maissa, kuten USA:ssa.

Lisätietoja:

Friends & Burgers Oy Ab

Osoite: Asemakatu 5, 68600 Pietarsaari.

Saul Mäenpää , puh. 044 340 3755

Be our friend: https://www.facebook.com/friendsandbrgrs