Ohita navigaatio

Friends & Brgrs avaa ravintolan Kööpenhaminaan

Friends & Brgrs avaa ravintolan Kööpenhaminaan

Fresh casual -hampurilaisketju Friends & Brgrs avaa ravintolan Strögetille, Kööpenhaminaan. Ravintola avataan suunnitelmien mukaan tämän vuoden kesäkuussa, liiketilan perusteellisen remontin valmistuttua. Kööpenhaminan ravintola, yrityksen viides toimipiste, on Friends & Brgrsin ensimmäinen ulkomaan panostus ja suurin yksittäinen investointi tähän mennessä. “Ravintolan avaaminen Suomen ulkopuolelle on luonnollinen osa yrityksen strategiaa. Olemme viime kesästä lähtien etsineet sopivaa liiketilaa Kööpenhaminasta, ja olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme avata Friends & Brgrsin Strögetille”, sanoo toimitusjohtaja Peter Fagerholm.

Strögetin ravintolaan tulee noin 90 istumapaikkaa. Ravintolaan tulee myös oma leipomo, jossa hampurilaissämpylät leivotaan. Ravintola tulee työllistämään noin 35 henkilöä.

Ströget Kööpenhaminan keskustassa on yksi maailman ensimmäisiä kävelykatuja ja suosittu turistikohde. Tunnetun ostoskadun varrella on myös paljon ravintoloita. Kesällä viihdettä tarjoavat monet katukauppiaat ja -taiteilijat.

Friends & Brgrs -faktaa:

  • Tällä hetkellä 3 ravintolaa, yksi Pietarsaaressa (2014), yksi Helsingissä (2015) ja yksi Tampereella (2016). Neljäs ravintola avataan Ouluun huhtikuussa (2016) ja viides Kööpenhaminaan kesäkuussa (2016).
  • Työllistää noin 80 henkeä.
  • Perustettu Pietarsaaressa vuonna 2014.
  • Ketjun omistaa 6 hampurilaisiin intohimoisesti suhtautuvaa kaverusta.

Friends & Brgrs ideologia

Ruokamme on kovan työn tulos, jossa kuvastuu intohimo hyvään makuun ja ennen kaikkea aito rakkaus hampurilaisia kohtaan. Käytämme vain tuoreita raaka-aineita, mielellään paikallisilta tuottajilta ja vältämme lisäaineiden käyttöä niin pitkälle kuin mahdollista. Valmistamme annokset alusta loppuun omassa keittiössämme ja tarjoilemme ne hymyn kera. Aivan kuten tarjoilisimme ystävillemmekin.

Lisätietoja:
Peter Fagerholm, 050 553 3665
Kaj Fagerholm, 044 4494 200
Saul Mäenpää, 044 340 3755

Be our friend:
https://www.facebook.com/friendsandbrgrs
www.friendsandbrgrs.com
#friendsandbrgrs