Ohita navigaatio

Tuottajapäivä 2023

Tuottajapäivä 5.10.2023

Friends & Brgrs juhlistaa suomalaista ruoantuotantoa ja järjestää torstaina 5.10 jälleen Tuottajapäivän, jolloin jokainen kotimainen ruoantuottaja saa ravintolasta ilmaisen hampurilaisaterian. Kutsu koskee myös puolisoa ja kotona asuvia lapsia. Tapahtuma on suurempi kuin koskaan ennen, sillä viime vuosi oli meille kasvun aikaa. Päivää juhlitaan lähes kolmessakymmenessä ravintolaa ympäri Suomen.
 
“Maulla on aina koti. Tämä on meidän tapamme kunnioittaa juuriamme ja kiittää ruoantuottajia arvokkaasta työstä” kertoo toimitusjohtaja Tuomas Piirtola. Tarjous on voimassa koko päivän kaikissa ravintoloissa Suomessa Messukeskusta ja Nokia Arenaa lukuun ottamatta. Kaikki tuottajat ovat tervetulleita riippumatta siitä, tuottaako esimerkiksi lihaa, maitoa, viljaa tai
vihanneksia.

Auta meitä varautumaan, kerro osallistumisestasi alla olevalla lomakkeella! Huomioithan, että kyseessä ei ole pöytävaraus vaan vieraat palvellaan saapumisjärjestyksessä. Viimeiset tilaukset otamme vastaan puoli tuntia ennen ravintolan sulkemisaikaa. Löydät ravintolakohtaiset aukioloajat kunkin ravintolan omalta sivulta.

Tuottajapäivässä mukana: