Ohita navigaatio

Nyt juhlitaan kotimaisia ruoantuottajia. Kiitos ja kumarrus.

Juhlistamme jälleen kotimaista ruoantuotantoa ja järjestämme 29.9. Tuottajapäivän, jolloin jokainen suomalainen ruoantuottaja saa ravintolastamme ilmaisen vapaavalintaisen hampurilaisaterian. Kutsu koskee myös puolisoa ja kotona asuvia lapsia. Kaikki tuottajat ovat tervetulleita riippumatta siitä, tuottavatko esimerkiksi lihaa, maitoa, viljaa tai vihanneksia. Tapahtuma on suurempi kuin koskaan ennen, sillä olemme kasvaneet vauhdilla, ja ravintoloitamme on jo 20 ympäri Suomen.

Tervetuloa siis pöytään 29.9. – rikotaan tänä vuonna ennätys kävijämäärissä!

Maulla on koti – tähän uskomme

  • Meidän mielestämme suomalaisesta ruoantuotannosta täytyy olla ylpeitä ja pitää siitä hyvä huoli. Näin tuetaan omavaraisuutta ja työllistetään meitä suomalaisia.
  • Me haluamme tukea tuottajia ja hankkia raaka-aineemme niin läheltä ja tuoreena kuin mahdollista: 95 % kaikista raaka-aineistamme tulee Suomesta. Pakastimessa meillä on vain jäätelöä.
  • Esimerkiksi perunoita tilaamme Himangalta 600 000 kiloa. Sillä tekee jo monta miljoonaa ranskalaista. Leivomme sämpylät ja jauhamme jauhelihan itse joka päivä, paikan päällä ravintolassa. Ja tuoreuden kyllä maistaa.

 Kuvissa tuottajien terveisiä – kiitos kaikille osallistuneille

Tuottajapäivässä mukana: