Ohita navigaatio

Juhlistimme suomalaista ruoantuotantoa ilmaisilla burgeriaterioilla kotimaisille tuottajaperheille 

Kotimaista ruoantuotantoa juhlittiin 29.9. Tuottajapäivän muodossa. Lämmin kiitos kaikille osallistuneille – ensi vuonna uudestaan!

Tarjosimme tuottajille ilmaiset ateriat ensimmäisen kerran vuonna 2018. Aiomme jatkaa vuosi vuodelta suositummaksi kasvanutta perinnettä, jonka avulla kiitetään suomalaisia tuottajia ja juhlistetaan kotimaista ruoantuotantoa. Tämä vuoden Tuottajapäivässä annoksia meni yhteensä noin 6 000 ja niiden rahallinen arvo oli noin 80 000 euroa.

Tuottajapäivänä jokainen suomalainen ruoantuottaja saa ravintolastamme ilmaisen vapaavalintaisen hampurilaisaterian. Kutsu koskee myös puolisoa ja kotona asuvia lapsia. Kaikki tuottajat ovat tervetulleita riippumatta siitä, tuottavatko esimerkiksi lihaa, maitoa, viljaa tai vihanneksia. 

Maulla on koti – tähän uskomme

  • Meidän mielestämme suomalaisesta ruoantuotannosta täytyy olla ylpeitä ja pitää siitä hyvä huoli. Näin tuetaan omavaraisuutta ja työllistetään meitä suomalaisia.
  • Me haluamme tukea tuottajia ja hankkia raaka-aineemme niin läheltä ja tuoreena kuin mahdollista: 95 % kaikista raaka-aineistamme tulee Suomesta. Pakastimessa meillä on vain jäätelöä.
  • Esimerkiksi perunoita tilaamme Himangalta 600 000 kiloa. Sillä tekee jo monta miljoonaa ranskalaista. Leivomme sämpylät ja jauhamme jauhelihan itse joka päivä, paikan päällä ravintolassa. Ja tuoreuden kyllä maistaa.

 Kuvissa tuottajien terveisiä – kiitos kaikille osallistuneille

Tuottajapäivässä mukana: