
Tuoreista kotimaisista raaka-aineista – maista niin ymmärrät

Kotimainen naudanliha
Jauhamme laadukkaan suomalaisen naudanlihan ravintolassa päivittäin ja paistamme sen mehukkaaksi smash-tekniikalla, käyttäen mausteina vain suolaa ja pippuria.

Tuoreet suomalaiset perunat
Valmistamme ranskalaisemme itse pääosin suomalaisista perunoista ilman pakastusta tai lisäaineita – tuloksena rapea pinta ja aito, perunainen maku.

Itse leivotut sämpylät
Leivomme sämpylämme joka aamu omassa leipomossamme kotimaisista jauhoista, mikä varmistaa niiden pehmeyden ja tuoreen, kuohkean rakenteen.
Pihvin tarina – jauhamme ja smashaamme itse
Burgerimme sydän on pihvi, ja me jauhamme sen itse – joka ikinen päivä. Käytämme vain laadukasta kotimaista naudan etuselkää, jota ei ole pakastettu eikä täytetty lisäaineilla. Paistamme pihvimme smashing-tekniikalla, joka lukitsee maut ja mehevyyden pihvin sisään.
Aito liha. Aito maku. Pihvimmät pihvit. Maista niin ymmärrät.
Perunan tarina – ranskalaiset alusta loppuun itse
Meidän ranskalaisemme eivät tule pakastimesta. Ne syntyvät ravintoloissamme pääosin suomalaisista, vastuullisesti viljellyistä perunoista, jotka leikkaamme käsin juuri ennen kypsennystä. Näin saamme aikaan täydellisen rapean pinnan ja pehmeän sisuksen – juuri niin kuin kunnon ranskalaisten pitääkin olla.
Kotimainen peruna + käsityö = Perunammat perunat. Maista niin ymmärrät.
Sämpylän tarina – leivomme joka aamu tuoretta
Mikään ei voita tuoreen sämpylän tuoksua ja makua. Siksi me leivomme kaikki sämpylämme itse, paikan päällä ravintoloissamme. Käytämme hampurilaisissamme perunasämpylöitä, joihin peruna tuo luonnollista pehmeyttä ja kananmuna kuohkeutta – juuri oikea rakenne hampurilaiseen. Tuoreuden voi maistaa jokaisella puraisulla.
Kotimaisista jauhoista, omasta keittiöstä. Sämpylämmät sämpylät. Maista niin ymmärrät.
