Ohita navigaatio

Friends & Brgrs laajentaa Tampereelle

Friends & Brgrs laajentaa Tampereelle

Fresh casual hampurilaisketju Friends & Brgrs avaa kolmannen ravintolansa McDonald’sin vanhoihin tiloihin Tampereella. Alustavan aikataulun mukaan avajaisia päästään viettämään helmikuussa 2016.

Friends & Brgrs on etsinyt sopivia tiloja Tampereelta jo kesästä lähtien ja lopulta sellaiset löytyivät Hämeenkatu 17:sta, josta vielä tällä hetkellä löytyy McDonald’s. Tärkeintä uuden ravintolan sijainnin suhteen oli keskeinen sijainti, joka on olennainen osa yrityksen konseptia.

Tilojen remontointi alkaa heti vuoden alusta. Uuteen ravintolaan kaavaillaan 90 istumapaikkaa ja toiminnan käynnistämisen myötä syntyy noin 20 uutta työpaikkaa.

“Vastaanotto Helsingissä on ollut erittäin positiivista ja olemme saaneet etenkin sosiaalisessa mediassa lukuisia kyselyitä ravintolan avaamisesta myös Tampereelle”, kertoo toimitusjohtaja Kaj Fagerholm.

Friends & Brgrs avasi ensimmäisen ravintolansa Pietarsaaressa keväällä 2014. Vuotta myöhemmin vietettiin avajaisia Helsingin ravintolassa.

Double Brgr Meal

Friends & Brgrsin tausta ja konsepti

Meillä on vain yksi tavoite: haluamme valmistaa mahtavia burgereita. Burgereita, joita maistelisimme mieluusti itsekin ystäviemme seurassa. Tämän vuoksi kiersimme ympäri maailmaa, etsien inspiraatiota ja hienoja makuja, sekä vietimme tunteja keittiössämme testaamassa reseptejämme. Näin ruoassamme yhdistyy pitkäjänteinen kehitystyö ja aito intohimo hampurilaisia kohtaan.

Maukkaiden hampurilaisten salaisuus piilee laadukkaissa raaka-aineissa. Siksi olemme hyvin valikoivia tuottajiemme suhteen. Hankimme tuoreet raaka-aineemme mieluiten paikallisilta tuottajilta ja lisäaineettomina aina kun mahdollista.

Ruokamme valmistetaan itse omassa keittiössämme ja se tarjoillaan aina hymyn kera. Aivan kuten tarjoilisimme ystävillemmekin.

Hyvää ruokahalua!

Sebastian, Rasmus, Jonatan, Kaj, Saul, Ole ja Peter

Mikä ihmeen fresh casual?

Fresh casual sijoittuu pikaruokaravintolan (fast food) sekä perinteisemmän ruokaravintolan (casual dining) välimaastoon. Ravintolassa ei ole pöytiintarjoilua, mutta se erottuu perinteisisistä pikaruokaravintoloista sillä, että erityisesti viihtyisyyteen ja laadukkaaseen ruokaan on panostettu. Erotuksena Fast casuliin, Fresh casual -konseptissa suositaan tuoreita korkealaatuisia raaka-aineita ja lisäksi menun luomisesta vastaa joko keittiömestari tai kulinaristinen tiimi. Fresh casual on nopeasti kasvava trendi monissa maissa, kuten USA:ssa.

Lisätietoja:

Friends & Burgers Oy Ab

Asematie 5, 68600 Pietarsaari

Kaj Fagerholm, 044 4494 200

Saul Mäenpää, 044 340 3755

Tutustu tarkemmin osoitteessa:

https://friendsandbrgrs.com/
https://www.facebook.com/friendsandbrgrs
http://instagram.com/friendsandbrgrs
https://twitter.com/FriendsnBrgrs