Hoppa över navigering

Producentdagen 2022

Vi firar finländska matproducenter. Tack för ert viktiga jobb.

Vi vill igen fira den inhemska matproduktionen och ordnar därför Producentdagen den 29.9, då vi bjuder alla finländska matproducenter på en valfri burgarmåltid i någon av våra restauranger. Inbjudan gäller även en partner och barn som bor hemma. Alla matproducenter är välkomna, oavsett om de producerar mjölk, kött, spannmål, eller grönsaker. Evenemanget blir större än någonsin tidigare, för vi har växt kraftigt och har numera fler än 20 restauranger runt om i Finland.

Välkommen på burgare 29.9 – nu slår vi årets rekord i antalet besökare!

Smaken har ett hem – det tror vi på

  • Vi tycker att finländsk matproduktion är något att vara stolta över, och något att värna om. På så sätt stöder vi vår självförsörjning och skapar arbetsplatser i Finland.
  • Vi vill stöda matproducenterna och köper våra råvaror så nära som möjligt: 95% av alla våra råvaror kommer från Finland. I frysen har vi bara glass.
  • Som exempel beställer vi 600 000 kilo potatis från Himango. Det räcker till många miljoner pommes. Vi bakar våra semlor och maler vårt kött själva, varje dag i varje restaurang.

Hälsningar från producenterna i bilderna nedan – tack till alla som deltog

Producentdagen ordnas i samarbete med: